Et voi tehdä kaikkea niin

En koskaan autoja, ei olisi paljon, enkä koskaan välittänyt luultavasti ei. Olen vahva, saastuttavat ja ovat aina keskellä. Mies, auto keksittiin, ei olisi ollut kuolleena 100 vuotta tai jotain, joka olisi ammuttiin takaisin hänen päänsä katkaissut, ja nälkä koirat ruokitaan. Pidän pyörä. Jokaisen pitäisi mennä eikä autoja. Kyllä, se olisi mukavaa. Et voi todella ajaa peura tai jotain pyörä, eikö? Autot pitäisi sallia vain kuljettaa ruokaa, ambulansseja ja muita tärkeitä asioita. En voi edes alkaa kuvata viha olen, jos minulla on vuokra-auto on yhtä suuri kuin ihminen vain on nähtävä keski-ikäisten powered puku. Bussilla, idiootti. Auto, oi, kuinka vihaan heitä. Muistan ystäväni kertoi minulle yrittämisestä pick-up, ei ole altistunut kauan sitten. Ilmeisesti hän oli baarissa, rentoutua (suhteellisen up-asteikko) seuran kun mies puku ja Gordon Gecko hiusten-do mennä hänen ja jotain. “Hei, mitä kuuluu? Ostin ensimmäisen Mercedes tänään. Haluatko tulla minun huoneeseen ja saada mukava?” Se “alas, tai ainakin se mitä he kertoivat minulle. Minusta on uskomatonta, että ihmiset pitävät autonsa kuin pick-up työkalu. Mutta ilmeisesti he tekevät, ja ilmeisesti se toimi. Outo paikka tässä maailmassa. Se on kuin minulle, mutta en halua liikaa. Mutta se riittää. I. Lisäksi työn Olen parhaillaan lukemassa jotain kutsutaan Internet Vikings international AB. Se on eräänlainen markkinointi sivustoille. Ehkä voin käyttää sitä edistää minun seuraava anti-auton sivuilla.

This entry was posted on Wednesday, November 14th, 2012 at 6:47 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply