Jännittävä peli

Olen hiljattain aloittanut pelaa paljon sanoa paljon online hedelmäpelit. Jotain, joka tuntuu uskomattoman hyvältä. Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin peli hedelmäpelit jälkeen pitkä päivä töissä, mielestäni, ja nyt en voinut lopettaa vaikka halusin. Älkää ymmärtäkö minua väärin täällä nyt, se ei oikeastaan ole kuin olen kova pelaaminen ja menettää itseni suohon nöyryytyksen ja kurjuutta täällä. Ei, päinvastoin, olen sitä mieltä, että pelaaminen on erittäin hyvä ja virikkeellinen minulle ja että se vahvistaa yleensä minun luonnetta ja terävöittää aistini ja minä monin tavoin voi olla paljon käyttöä monilla muilla aloilla elämääni, mitään epäilystäkään väliä. Mutta en todellakaan tuo paljon aikaa pelaamisen ja poikaystäväni on alkanut valittaa vähän ja haluavat minun hengailla ja tehdä muita asioita.

This entry was posted on Tuesday, February 12th, 2013 at 7:58 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply